Horizon Europe

L’Horizon Europe és el Programa Marc per a la recerca i la innovació de la Unió Europea pel període 2021-2027. Amb un pressupost previst de 95.5 bilions d’euros, el Programa té com a objectiu el finançament d’iniciatives i projectes de recerca i innovació (des de la fase conceptual fins a la introducció a mercat) per donar resposta a les prioritats polítiques de la UE. 

Amb aquest Programa, la Comissió preveu enfortir les bases científiques i tecnològiques de la UE i l’Espai Europeu de Recerca, impulsar la capacitat d’innovació, la competitivitat i els llocs de treball d’Europa, així com complir les prioritats dels ciutadans i mantenir el model socio-econòmic. 

Specific porgramme implementing Horizon Europe

 

VÍDEO del Webinar sobre el Programa Marc Europeu de Recerca i Innovació: Horitzó Europa

 Calendari InfoDays 2021

Com pots participar?

participació-horizon

 

Com et podem ajudar?

T'assessorem de manera gratuïta i personalitzada perquè puguis participar a l’Horizon EUROPE i portar el teu projecte a Europa:

 • Orientació, formació i assessorament: Estigues al dia de totes les oportunitats  de finançament europeu per dur a terme la teva RDI i escalar internacionalment. A través de jornades informatives, píndoles, assessorament individualitzat i difusió d’oportunitats
 • Cerca de socis: Suport en la cerca de socis regionals, nacionals i internacionals a través de la xarxa Enterprise Europe Network, les Oficines Exteriors d’ACCIÓ i les activitats de partnering (brokerage events)
 • Revisió de propostes i Acord de Consorci: T’ajudem a revisar l’enfocament del teu projecte i posem al teu abast assessorament extern expert per la revisió de la proposta i els documents d’Acord de Consorci.
 • Posicionament europeu: ACCIÓ participa activament en xarxes europees, projectes i activitats per posicionar l’ecosistema català i facilitar la participació d’entitats catalanes en els programes europeus. També t’assessorem en com realitzar activitats de lobby directe i posicionar-te davant les institucions europees.
 • Servei d’Explotació de projectes: Donar suport a les entitats participants a projectes europeus perquè explotin els seus resultats.
  • Preparació de la proposta​
  • Desenvolupament del projecte​
  • Fase d’explotació​

Tot el que necessites saber per començar.  

CONTACTA'NS!

Temàtiques