EIC Accelerator

El Consell Europeu d'Innovació (EIC) és una novetat clau d'Horitzó Europa i representa la iniciativa d'innovació més ambiciosa que ha pres Europa, amb un pressupost de 10.000 milions d'euros per al període 2021-2027. El EIC té la missió d'identificar, desenvolupar i ampliar les tecnologies revolucionàries i les innovacions disruptives. 

L'EIC Accelerator recolza a les petites i mitjanes empreses (PIME) individuals, en particular a les startups i a les empreses derivades, perquè desenvolupin i ampliïn les innovacions que canvien les regles del joc. 

Com et podem ajudar?

Serveis que oferim:

  • Informació general sobre les convocatòries Europees per projectes RDI
  • Assessorament personalitzat: identificació de les millors oportunitats pel teu projecte i suport en la presentació de la proposta
  • Cerca de socis

Workshop preparació proposta completa EIC Accelerator

La principal novetat de l'EIC Accelerator és el procés per presentar propostes. En aquest Workshop s'analitza tant el procés de presentar propostes, com el procés d'avaluació i les claus en el procés de negociació el capital en cas de sol·licitar finançament

A més el programa de treball de l'Accelerador de l'EIC a Horitzó Europa, també ofereix oportunitats per a pimes amb dones CEO.

Vídeo del Workshop

Documents relacionats:

També t'interessa

Work Programme

EIC

InfoDays

EIC

EIC

Sant Aniol