Oferta/demanda

L’actual crisi de la COVID-19 ha impulsat a tot el món a llençar noves iniciatives per donar resposta als múltiples  reptes en suport a tot el sector sanitari. Des del consorci  català de la Xarxa de l'EEN, hem volgut oferir-vos un recull d'ofertes, demandes i licitacions de productes o solucions innovadores identificats pels seus membres en els mes de 60  països integrats a la xarxa EEN.

 

DEMANDA

 

Sol·licitud tecnològica

Es busquen solucions tecnològiques que permetin el manteniment de procediments operatius segurs, inclosa la distància social dels llocs de construcció com a resposta a la pandèmia COVID-19.

 

Care & Industry together against CORONA - EEN

Oferim l’oportunitat de contactar directament amb agents dels sectors sanitaris, industrials, d'àmbit acadèmic i govern. Mitjançant una plataforma en línia, les persones interessades poden presentar el seu perfil.

*Per garantir un màxim de fiabilitat i per evitar fraus, els diferents perfils seran estrictament validats per la regió E.E.N. organitzacions.

 

Marketplace empresarial COVID-19 - ACCIÓ

El Marketplace empresarial Covid-19 és un espai de connexió entre oferta i demanda per fer front a l’emergència sanitària provocada pel Covid-19. Si us plau, emplena el següent formulari explicant clarament de quina forma la teva proposta és específica per a les circumstàncies actuals i com contribueix pal·liar-les. Analitzarem la teva oferta i mourem la teva demanda amb la màxima agilitat, sempre que s’ajusti als objectius d’aquest Marketplace.

 

Oportunitats relacionades amb la COVID -  Compra Pública d'Innovació

La Compra pública d'innovació és una actuació administrativa de foment de la innovació, orientada a potenciar el desenvolupament de solucions innovadores des de la demanda, mitjançant l’instrument de la compra pública.

Si ets una empresa innovadora que pot aportar noves solucions al mercat i vols optar a les licitacions públiques obertes, sol·licita aquest servei! T'ajudarem a trobar les licitacions on pots tenir més oportunitats, t'assessorarem en la presentació de la proposta i et facilitarem la recerca de socis per dur-la a terme.

 

 

OFERTA

Keepon Industrial és una empresa que està especialitzada en l'exportació de màscares i accessoris de moda fabricats a la Xina, especialment per a productes de protecció i cura personal.

 

Equip mèdic per a la lluita COVID-19 - Fintrade Medipro, empresa xinesa

 

BG70 Ventilator (respirador) - Fintrade Medipro, empresa xinesa

 

Catàleg d'ofertes i demandes de negocis xineses