Finançament i Licitacions

L’actual crisi de la COVID-19 ha activat a tot el món a aportar iniciatives per donar suport i ajudar els que ho necessiten. Des de la Xarxa de l'EEN Catalunya hem volgut oferir-vos un recull de les diferents fonts de Finançament i Licitacions que hi ha actualment en el mercat per tal de fer front a la crisis de la Covid-19.

Convocatòries concretes que s'han obert amb focus COVID i d'altres que poden encaixar però no tenen enfocament exclusiu.  
 
 

Com arribar a nous clients?
Quins són els mercats amb més oportunitats?
Vols orientar-te cap a altres sectors?
Vols créixer cap a nous mercats?

Què t’oferim?

  • Valoració del potencial de la teva empresa
  • Anàlisi de necessitats en internacionalització
  • Eines i recomanacions pràctiques

Adreçat a:

  • Empreses que encara no tenen presència a l’exterior
  • Empreses que volen créixer i ampliar mercats
 

Les agències espacials dels EUA (NASA), Europa (ESA) i el Japó (JAXA), han convocat un hackathon virtual per als dies 30 i 31 de maig amb l'objectiu de desenvolupar solucions a la COVID-19.

Conviden a codificadors, empresaris, científics, dissenyadors, narradors, creadors, constructors, artistes i tecnòlegs a participar al hackathon virtual dedicat a l'obertura de dades per treballar en el desenvolupament de solucions a problemes relacionats amb la pandèmia actual.

Els participants d'arreu del món crearan equips virtuals que, durant un període de 48 hores, s'utilitzaran dades d'observació de la Terra per proposar solucions als desafiaments relacionats amb el coronavirus.

Data: 30 i 31 de maig del 2020

 

EIT Urban Mobility anuncia una nova convocatòria dedicada a fer front als reptes de mobilitat urbana que planteja la pandèmia COVID-19. La convocatòria dona resposta a la crisi COVID-19 simplicant els procediments a través d'un procés accelerat per assegurar que es pugui produir un impacte a curt termini.

Les activitats proposades s’han d’implementar i completar dins de l’any natural 2020. El fons disponible serà de fins a 6 milions d'euros.

Els projectes hauran d’abordar exclusivament el brot COVID-19 i proposar un enfocament innovador dirigint-se a dos o més àmbits temàtics del següents: Innovació, Creació d’Empreses, Acadèmia, Fàbrica, Esquema d’Innovació Regional (RIS) i Participació ciutadana.

Data de tancament prevista: 31 de maig del 2020

 

Aquest document recopila les regles i les condicions per aplicar el pla de finançament del suport econòmic a tercers (FSTP) per donar suport a experiments mitjançant les convocatòries competitives dins del projecte AMable.

L’objectiu del projecte AMable en aquesta convocatòria és donar suport a accions que contribueixin a afrontar els efectes de la pandèmia COVID-19. Va dirigit a PIMES, empreses mitjanes i de la indústria que tinguin bones idees i necessitin suport per fer-les efectives.

Data de tancament prevista: 1 d'octubre del 2020

 

La Comissió Europea llança una iniciativa per recollir idees sobre solucions d’intel·ligència artificial (AI) i robòtica desplegables, així com informació sobre altres iniciatives que puguin ajudar a afrontar la crisi de COVID-19 en curs.

La iniciativa pretén crear un dipòsit únic i fàcilment accessible per a tots els ciutadans, grups d'interès i responsables polítics que formi part de la resposta europea comuna a la crisi de la COVID-19.

 

SmartEEs2 és un programa europeu d’acceleració, organitza una convocatòria oberta d’experiments d’aplicació amb l’objectiu de proporcionar suport a les empreses innovadores per digitalitzar els seus negocis i accedir a nous mercats integrant tecnologies electròniques flexibles i portables (FWE) en productes avançats / sèries de productes i serveis.

Les empreses interessades poden sol·licitar un dels dos temes següents:

  1. Experimentar i provar idees de producte final amb tecnologies FWE
  2. Suport a la fabricació de productes finals basats en FWE, inclosa la millora

Data de tancament prevista: 5 de juny del 2020

 

E4C és un consorci públic-privat, recolzat per Horizon 2020 de la Comissió Europea, dirigit a projectes per combatre la pandèmia de Coronavirus i millorar la gestió i la cura dels pacients.

Dins d'E4C hi trobem Exscalate (EXaSCale smArt pLatform Against paThogEns), actualment és la plataforma de supercomputació intel·ligent més potent i rendible del món. Exscalate té una "biblioteca química" de 500 mil milions de molècules i una capacitat de processament de més de 3 milions de molècules per segon. El consorci E4C, està format per 18 institucions de set països europeus.