Cerca un soci

En ocasions, per ser més competitius en l'entorn global, la cooperació empresarial, ja sigui per a desenvolupar un projecte, fer transferència tecnològica o arribar a un acord comercial, pot ser la solució.
La xarxa Enterprise Europe Network us pot ajudar a trobar el soci idoni! Amb una base de dades de més de 8.000 perfils empresarials, la xarxa posa al vostre abast ofertes i demandes de tecnologia, productes i serveis. Cada dia s'hi afegeixen nous perfils i podeu rebre alertes personalitzades per estar informats en tot moment de les novetats al vostre sector. Feu una ullada als perfils publicats!

Publica la teva cerca

Podeu trobar un soci internacional d'una manera més activa publicant vosaltres mateixos un perfil de cooperació. A través d’una breu entrevista els nostres experts identificaran les vostres necessitats i el vostre mercat objectiu. Caldrà prèviament omplir un formulari d'oferta o demanda en cas que busqueu un soci comercial o per transferència tecnològica, o un formulari per cercar soci per a projectes d'R+D. Contacta'ns!

Cerca de soci comercial

Cerca de soci per a transferència tecnológica

Cerca de soci per a R+D