Dona't d'alta!

Per què hauria de donar-me d'alta?

Doneu-vos d’alta al servei de cerca de socis i activitats de networking a través de la xarxa Enterprise Europe Network (EEN), on hi participen més de 600 organitzacions de suport a la competitivitat empresarial d’arreu del món. 

Mitjançant l’alta en aquesta xarxa, podeu rebre al vostre correu electrònic alertes periòdiques personalitzades de manera gratuïta sobre:


Com em dono d'alta?

Pots donar d'alta a la teva empresa clicant aquí (*).

Un cop emplenat el formulari el vostre perfil queda validat però tot seguit caldrà que entreu a l’enllaç que rebreu per correu electrònic per tal de crear el vostre “query” (selecció dels filtres que configuren l’enviament de les alertes automàtiques). Podeu fer diversos “queries” i editar-los i/o modificar-los tants cops com necessiteu. És imprescindible seleccionar els camps següents:
(*) Avis important sobre la protecció de dades
ACCIÓ us informa que totes les vostres dades personals i de la vostra empresa incloses en el seu registre passen a formar part d’una plataforma de la comissió Europea. Aquestes dades seran incloses a la base de dades de la Comissió Europea i gravades al seu servidor local. Aquestes dades seran tractades segons la normativa de protecció de dades de la Unió Europea. ACCIÓ no té cap influència en qui té accés a aquestes dades ni a quins tercers poden ser transferides.
Com a entitat intermediària, ACCIÓ tindrà accés a les vostres dades amb la finalitat de donar-vos suport en el procés de cerca de socis per a cooperacions. L’ús de les vostres dades per part d’ACCIÓ queda restringit estrictament a la finalitat esmentada. L’ús de les vostres dades amb qualsevol altra finalitat serà únicament responsabilitat de la Comissió Europea.
En cas que estigueu interessats a rebre informació sobre esdeveniments, ofertes i possibilitats de cooperació, us ho podem fer arribar per correu electrònic amb la vostra autorització prèvia.
Declaració de consentiment
Accepto que ACCIÓ faci ús de la meva adreça electrònica a fi d'informar-me d'esdeveniments, d'ofertes i de possibilitats de cooperació. Conec el meu dret a revocar aquest consentiment sense indicació dels motius en qualsevol moment. La revocació d’aquest consentiment es comunicarà a info.een@een.cat