REACH

REACH

REACH 2018
Si la seva empresa fabrica substàncies químiques o les importa des de fora de la EU en quantitats superiors a 1 tona i inferiors a 100 tones a l’any, té l’obligació de registrar-les abans del 31 de Maig de 2018. Les substàncies no registrades al mercat es consideraran il·legals. Cal doncs que comenceu ara amb la preparació del registre. L’ECHA (l’Agència Europea de Substàncies Químiques) ha elaborat un full de ruta per al registre REACH 2018 dividit en 7 fases.

REACH2018
Més informació

Com afecta a la vostra empresa la normativa REACH?

La majoria d’empreses utilitzen substàncies químiques d’una manera o altra. Aquestes són essencials per al nostre estil de vida i economia, però s’han gestionar de manera segura per tal de protegir la salut humana i el medi ambient.
La normativa REACH regula la fabricació, el subministrament i l’ús segur de les substàncies químiques dins l’espai econòmic europeu (EU, Islàndia, Noruega i Liechtenstein). La normativa afecta a totes les empreses de tots els sectors independentment de la seva mida i funció dins la cadena de subministrament.

El primer pas consisteix en identificar la funció de la vostra empresa dins de la cadena de subministrament de cada producte i verificar els requisits que li afectin. L'empresa pot tenir més d’una funció:

Fabricant
Fabricant

Distribuïdor
Distribuïdor
Comerciant
Comerciant de substàncies
químiques molt perilloses

Importador
Importador
Usuari
Usuari
Biocides
Proveïdor o usuari de biocides
Representant
Representant exclusiu
Fora EEE
Fabricant no pertanyent a l'EEE
Exempt
ExemptCom començar?

1.Informació
2.Formació
3.Serveis
4.Inspecció
5.R+D+i
6.Qui som?