MWC Open Innovation Challenge

Malgrat la cancel·lació dels esdeveniments MWC 2020 i 4YFN a causa del brot de Coronavirus, els responsables del Brokerage van decidir continuar amb l’organització de Brokerage Event al Tech Spirit Barcelona. Finalment, l’esdeveniment va tenir lloc els dies 25 i 26 de febrer a la Sala Daurada de la Casa Llotja de Mar, Barcelona. 

En aquesta edició, hi van assistir 386 participants que van tenir 1.085 reunions, 60% de les quals van ser internacionals. Vam comptar amb la presència de 38 països d'arreu del món.

Aquí podeu trobar el Final Report d'aquest esdeveniment. 

Brokerage Event MWC 2019

La fira del Mobile World Congress és una de les millor fires a les que pots assistir per conéixer les últimes innovacions i tecnologies punteres.

mwc

El Brokerage Event és una trobada empresarial on es programen reunions bilaterals de 20 minuts segons la disponibilitat, els interessos i els objectius de cada participant per trobar socis empresarials i tecnològics internacionals.

En aquesta edició, hi van assistir 442 participants que van tenir 1.507 reunions, 70,2% de les quals van ser internacionals. Vam comptar amb la presència de 48 països d'arreu del món.

Aquí podeu trobar el Final Report del BE MWC 2019.

Si no saps en què consiteix el Brokerage Event, clica aquí