Brokerage Event Smart City

Smart City Live 2020 Brokerage Event 7ª Edició

Aquest any, la fira del Smart City es converteix en un esdeveniment 100% virtual i es converteix en Smart City Live, una edició innovadora i única que tindrà lloc el 17 al 18 de novembre de 2020.

El nou Smart City Live consistirà en un programa de televisió emès durant tot el dia 17 de novembre on es retransmetran entrevistes, debats i casos d’èxit centrats en els efectes de la COVID-19 sobre les ciutats. El segon dia, 18 de novembre, el programa estàra més enfocat a tallers, sessions i esdeveniments paral·lels, que reuniran actors clau i institucions mundials per afrontar els reptes més enllà de l’impacte a curt termini de la pandèmia.

Connecteu-vos amb líders de la indústria i grups d'interès públics a la 7a edició del Brokerage Event Smart City Live. En aquesta edició les reunions seran 100% virtuals. #SCLive2020 #SmartCityBrokerage

 

WORKSHOPS DE COMPRA PÚBLICA INNOVADORA

La Compra Pública Innovadora és una iniciativa administrativa per promoure la innovació, orientada a fomentar el desenvolupament de solucions innovadores a partir de la demanda, mitjançant la contractació pública.

Si sou una empresa innovadora que ofereix noves solucions al mercat i voleu participar en licitacions públiques obertes, sol·liciteu aquest servei. T’ajudarem a trobar les ofertes que t’ofereixen les millors oportunitats; t’assessorarem sobre la presentació de la teva proposta i t’ajudarem a buscar socis per dur-la a terme.

Més informació aquí.

Smart City Brokerage Event 2019

El passat 19 i 20 de Novembre vam celebrar el 6è Brokerage Event de Smart City a l’Smart City Expo World Congress, Barcelona.  En aquest esdeveniment, pots trobar oportunitats de xarxes úniques en un esdeveniment líder mundial per Smart CityEn aquesta edició, hi van assistir 405 participants que van tenir 1.278 reunions, 79% de les quals van ser internacionals. Vam comptar amb la presència de 49 països d'arreu del món.

Aquí podeu trobar el Final Report del BE Smart City 2019.