Digitalització

La digitalització pot oferir grans oportunitats perquè la teva PIME millori l'eficiència dels processos de producció i la capacitat d'innovar productes i models de negoci. L'ús de tecnologies disruptives avançades, com blockchain i la intel·ligència artificial (AI), el núvol i la computació d'alt rendiment (HPC) poden impulsar de manera espectacular la seva competitivitat. 

client

Què t'oferim?

Si esteu interessats en ajuts en el procés de digitalització, podeu aplicar al Cupó d’Indústria 4.0:

cupons

Més informació sobre activitats, ajuts i serveis d’aquest programa enfocat al recolzament a la pime catalana per a la seva transformació envers la Indústria 4.0ProACCIÓ 4.0

Actualitat Unió Europea

Pròximament, la Unió Europea aprovarà noves normes per les empreses online mitjançant  la Llei de Serveis Digitals i la Llei de Mercats Digitals, sent un dels objectius el de promoure la innovació, el creixement i la competitivitat dins del mercat únic.  

També pots consultar informació de la Unió Europea relacionada amb el comerç electrònic i venda a distància o fora de l'establiment; amb el Reglament General de Protecció de Dades (GDPR) i amb el registre del domini .eu

 

Industria 4.0: tendiendo puentes entre Cataluña y América del Sur

El passat 8, 9 i 10 de juny vam organitzar unes jornades entre Catalunya, Argentina, Xile, Perú, Brasil i Uruguay. Durant aquests dies, es van realitzar reunions B2B entre empreses relacionades amb el mon de la Indústria 4.0 i 6 Webinars. A continuació, podeu veure els vídeos de les sessions per si us les vau perdre:

B2B

Sant Aniol

Sant Aniol

Sant Aniol