Venda de canals digitals internacional

International eTrade t’obre és l’empenta que necessites per aprofitar tots els canals digitals que tens al abast per tal de generar noves oportunitats i aprofitar més nínxol del mercat. Aquest servei disposa de de sessions de sensibilització, formació, assessorament individual i suport en la implementació de la teva estratègia on-line a nous mercats.

Què t’oferim?

  • Sessions obertes

   Durant tot l’any, tens l’oportunitat de participar en sessions i tallers oberts amb l'objectiu de conèixer les millors estratègies per ampliar les teves vendes on-line al món a través de l’experiència de persones expertes. Descobreix les properes sessions!

  • Formació

   La formació és clau per començar a vendre de manera on-line al món. És per això que, ACCIÓ t'ofereix formacions gratuïtes per conèixer noves metodologies i eines pel disseny d’un pla d’internacionalització a través dels canals digitals.

  • Cupó Internacional d'eTrade

cupo-etrade

La convocatòria dels Cupons d'Internacional d'eTrade és obertaPresenta la teva sol·licitud abans del 28 d'octubre o abans de l'exhauriment del pressupost.

Més informació sobre el servei de venda de canals digitals internacional

Actualitat Unió Europea

Pròximament, la Unió Europea aprovarà noves normes per les empreses online mitjançant  la Llei de Serveis Digitals i la Llei de Mercats Digitals, sent un dels objectius el de promoure la innovació, el creixement i la competitivitat dins del mercat únic.  

També pots consultar informació de la Unió Europea relacionada amb el comerç electrònic i venda a distància o fora de l'establiment; amb el Reglament General de Protecció de Dades (GDPR) i amb el registre del domini .eu

Sant Aniol