Cerca de socis

Per créixer necessitem cooperar amb altres agents que ens puguin aportar un tipus d'expertesa i de competències que complementin les nostres. El treball conjunt pot portar al desenvolupament de nous projectes, a l’adquisició de nous coneixements o simplement a una nova venda.

Potencieu les vostres capacitats i contacteu amb socis internacionals potencials a través de les eines que l'Enterprise Europe Network (EEN) posa al vostre abast. Què voleu impulsar?

1. La internacionalització
Capaciteu-vos en cooperació internacional i en els mercats internacionals on voleu treballar, participant als seminaris i tallers que organitzem durant tot l’any. Us assessorem i proporcionem eines per al vostre projecte d’internacionalització.
2 . La transferència tecnològica
Valoritzeu i protegiu la vostra tecnologia. Us acompanyem en tot el procés de transferència i comercialització i us ajudem a definir el vostre model de gestió de la innovació.
3. La recerca i desenvolupament
Participeu a programes europeus d'R+D (Horizon 2020); estem al vostre costat des de l’estructuració de la proposta fins a la cerca de socis. A més, podeu assistir als diferents tallers i cursos sobre gestió de projectes europeus que s’organitzen periòdicament.
 

En qualsevol dels tres serveis, podeu cercar socis internacionals mitjançant la base de dades de la xarxa, que conté més de 10.000 oportunitats de col·laboració empresarial. També podeu conèixer socis potencials participant en esdeveniments de networking internacionals (Brokerage Events)  i missions empresarials.

Trobeu el vostre soci aquí.

Consultes altres oportunitats aquí.

Voleu rebre assessorament per part d’un dels nostres experts? Contacteu-nos!

DONA'T D'ALTA!

Per què donar-vos d'alta?

  1. Trobeu oportunitats de cooperació, així com esdeveniments de networking internacional i missions del vostre interès.
  2. Rebeu al vostre correu electrònic alertes personalitzades sobre:
    • Ofertes i demandes de col·laboració empresarial: tecnològiques, comercials i propostes per participar a projectes europeus (Horizon 2020).
    • Brokerage Events i Missions Empresarials d'arreu del món.


Com us podeu donar d'alta?

1. Donar-se d’alta a la xarxa emplenant el formulari de registre.
2. Un cop emplenat, el vostre perfil queda validat però tot seguit caldrà que entreu a l’enllaç que rebreu per correu electrònic per tal de crear el vostre “query”.

El “query” consisteix en una selecció dels filtres que, segons les vostres preferències, configuraran el tipus d’alertes que voleu rebre via correu electrònic sobre oportunitats de cooperació empresarial i esdeveniments propers.

Podeu fer diversos “queries” i editar-los/modificar-los tants cops com necessiteu. És imprescindible seleccionar els camps següents:

  • Codi NACE / keywords.
  • Tipus de col·laboració que desitgeu (comercial, tecnològica, R+D).
  • Tipus d'esdeveniments que us interessen (Brokerage Events i Missions).

LINK PER DONAR-SE D'ALTA

  • “The Network was open and available to listen our company requests through all the process. It offered a prompt and accurate answer to solve our doubts and provided valuable information to take business decisions."