Gestió de la Innovació

Actualment la innovació és un factor clau si voleu ser competitius. Per impulsar la capacitat innovadora de la vostra empresa, l‘EEN us ofereix diverses línies d’assessorament:

Servei d’innovació estratègica

El Servei d'innovació estratègica és un servei d’assessorament d’ACCIÓ, finançat per la xarxa Enterprise Europe Network, que et permetrà consolidar un model propi d’innovació dins la teva empresa i convertir-la en un dels trets distintius de la teva competitivitat. En concert, amb aquest servei obtindràs:

  • Una reflexió estratègica sobre com s’està gestionant la innovació i com s’hauria de gestionar.
  • Unes recomanacions consensuades amb l’equip directiu adreçades a adaptar el vostre model d’innovació al nou entorn, tenint en compte els reptes estratègics de l’empresa.
  • Formació en un conjunt d’eines per accelerar la transformació del vostre model d’innovació.
  • L’acompanyament per part d’ACCIÓ en l’execució de les actuacions consensuades.

T’interessa? Ho posem en marxa?

 

 

 

PROGRAMA ESADE I ACCIÓ

El Servei d’innovació estratègica disposa d’un programa formatiu complementari a través d’ESADE i ACCIÓ. Aquesta via especialitzada va dirigida a gerents i directius d’empreses que volen accelerar la capacitat dels seus equips per adaptar-se als canvis i liderar la innovació. És per això que es treballarà en la creació o la consolidació del seu propi model d'innovació.

Les 6 primers temàtiques es treballaran del 15 de juny al 21 de setembre i les dues darreres s’impartiran en format presencial a les instal·lacions d’ESADE de Barcelona, els dies 28 de setembre i 5 d’octubre.

Aquesta és una formació amb places limitades i dirigida a pimes de més de 20 treballadors i que facturen més d’un milió d’euros. Es prioritzarà l’entrada de les empreses que superin aquests requisits.

De forma excepcional aquesta edició del curs està subvencionada al 100% per la xarxa Enterprise Europe Network de la Comissió Europea i per ACCIÓ com a conseqüència de la crisi del coronavirus (el cost real per persona és de 2.500€).

Consulta el programa més detallat en aquest document.

  • “Thanks to EEN I have found my suitable international partners, and increase my European and international sales” Marta Pujado

  • CellerGrau I Grau is a small family business located in Pla de Bages, specifically in Maians township, Since 1885 the Celler elaborates high-quality wines. Their philosophy is to produce wines with a traditional and highly personalized dedication, especially inthe first step of the elaboration. The company was looking to expand its international sales and visit the Valls Chamber of Commerce and General Counsel of Chamber of Commerce to get advice in internationalization.