Normativa REACH

Normativa REACH

La millora en l’eficiència de l’ús dels recursos és un factor clau perquè les empreses puguin reduir costos i millorar la seva posició al mercat, tot respectant el medi ambient. L’eficiència dels recursos és una prioritat per a la Comissió Europea, que ha definit polítiques i iniciatives per tal d’evolucionar cap a una economia verda i més eficient.

Des de l'EEN us assessorem i posem a la vostra disposició eines que us ajudaran a valorar el nivell d’eficiència de la vostra empresa en l’ús dels recursos i a optimitzar l’estalvi d’energia, aigua i matèries primeres, així com gestionar de manera més eficient els vostres residus.

La majoria d’empreses utilitzen substàncies químiques d’una manera o d'una altra. Aquestes són essencials per al nostre estil de vida i economia, però s’han de gestionar de manera segura per tal de protegir la salut humana i el medi ambient.

La normativa REACH regula la fabricació, el subministrament i l’ús segur de les substàncies químiques dins l’espai econòmic europeu (EU, Islàndia, Noruega i Liechtenstein). La normativa afecta totes les empreses de tots els sectors, independentment de la seva mida i funció dins la cadena de subministrament.

Si tens dubtes, contacta'ns per més informació.