Serveis de suport a la participació empresarial en R+D Internacional

Horizon 2020 és l’instrument financer per a implementar la Unió per a la Innovació, una de les iniciatives clau de l’estratègia Europa 2020 que fomenta el creixement intel·ligent, sostenible i integrador. En funcionament entre 2014 i 2020 i amb un pressupost al voltant dels 70b€, Horizon 2020 és el nou Programa Marc de la UE per a finançar projectes i iniciatives de recerca i innovació.

El node de la Xarxa EEN a Catalunya ofereix un servei dedicat a les petites i mitjanes empreses per a acompanyar-les en la participació i fer que treguin el màxim profit de Horizon 2020. S’ofereix:

  • Informació sobre com participar a Horizon 2020.
  • Formació en gestió de projectes europeus d’R+D.
  • Cerca de socis.
  • Assessorament personalitzat en l’estructuració de projectes.

Si voleu participar en programes europeus o voleu obtenir més informació sobre els serveis que us pot oferir la xarxa EEN, contacteu amb nosaltres.

Si sou beneficiaris de l'EIC Accelerator, us acompanyem 

L’EIC ACCELERATOR, programa dissenyat per a PIMEs altament innovadores i amb un gran potencial de creixement internacional, a banda de proporcionar finançament, inclou altres serveis com sessions de coaching per ajudar a l'empresa a assolir els seus objectius.

Els nostres gestors (Key Account Managers) membres de la xarxa EEN, us acompanyaran en tot el procés per assegurar un desenvolupament correcte del projecte: des de l' elecció de coach fins a la identificació d' oportunitats que us ajudin a cobrir necessitats que puguin anar sorgint.

Si encara no ets beneficiari d'aquest programa però t'interessa, també et donem suport: t'expliquem en detall la convocatòria, t'acompanyem en la elaboració de la memòria i et donem suport en la preparació del pitch, en cas que passis la primera fase d'avaluació.

 

Enllaços d'interès

 

  • “Thanks to EEN I have found my suitable international partners, and increase my European and international sales” Marta Pujado

  • CellerGrau I Grau is a small family business located in Pla de Bages, specifically in Maians township, Since 1885 the Celler elaborates high-quality wines. Their philosophy is to produce wines with a traditional and highly personalized dedication, especially inthe first step of the elaboration. The company was looking to expand its international sales and visit the Valls Chamber of Commerce and General Counsel of Chamber of Commerce to get advice in internationalization.