Qui conforma la xarxa EEN a Catalunya?

Xarxa EENEl consorci CATCIM està format per 3 entitats que donen serveis per a la competitivitat empresarial: ACCIÓ, Cambra de Barcelona de Comerç i Consell General de Cambres de Comerç. A més, per aquest nou període comptem amb el suport de dos membres associats: PIMEC i Cambra de Comerç de Terrassa que tenen un rol de difusors de les activitats i serveis de la xarxa EEN per arribar a un major nombre d'empreses que se'n puguin beneficiar.

Els membres del consorci CATCIM col·laborem i ens complementem en els serveis i les activitats que oferim a les empreses del teixit empresarial català.

L'Elisabet Coll-Vinent, directora de la Unitat Internacional de la Cambra de Barcelona, comenta en aquest vídeo que està orgullosa que la Cambra de Barcelona formi part de la xarxa EEN i n'explica els seus avantatges. I per últim el Narcís Bosch, director del Consell General de Cambres de Catalunya, comenta en aquest vídeo com a través de la xarxa ajuden a les empreses a internacionalitzar-se.

 

Registre EEN

La vostra opinió a Europa és important.

La Comissió Europea vol conèixer les necessitats i opinions de les PIMEs a l’hora de formular noves legislacions i programes, especialment quines dificultats trobeu a l’hora d’aplicar les normatives.

Participeu en les diferents consultes que es publiquen periòdicament i doneu la vostra opinió, que servirà per definir polítiques europees útils per a vosaltres i per conèixer quins temes són prioritaris per Europa.

Podeu veure totes les consultes obertes aquí.

CONTACTA'NS

Sant Aniol