Què és el finançament en cascada?

El finançament en cascada és un mecanisme de la Comissió Europea a través del qual alguns projectes finançats per la UE poden obrir les seves pròpies convocatòries per a tercers, normalment per a PIMES. L’objectiu d’aquest esquema és la simplificació de processos per a les petites empreses.

El finançament associat sol ser de 50.000 a 150.000€ en forma de subvenció a fons perdut i la normativa de participació i criteris d’elegibilitat varien en funció de les característiques de la convocatòria.

Donat que son convocatòries menys conegudes, la probabilitat d’èxit és elevada. No perdis la teva oportunitat! Consulta el document amb el recull de convocatòries obertes.

Aquí podràs trobar les convocatòries de Cascade Funding.

cascade

 

Catalonia Open Challenges

Aquest espai és el punt de trobada de les persones que plantegen propostes i de les que generen oportunitats entre empreses i organitzacions catalanes i internacionals.

Aquí podreu publicar, així com trobar-vos i presentar-vos a diferents propostes i oportunitats empresarials internacionals:

  • Convocatòries d’innovació oberta: reptes de diferents empreses, administracions i grans corporacions, catalanes i de tot el món, que busquen solucions i propostes innovadores.
  • Socis d’I + D i innovació: projectes col·laboratius locals i internacionals, que busquen socis amb tecnologies i coneixement complementaris.
  • Contractació pública: les millors oportunitats de contractació pública a tot el món, tant en el camp de la contractació pública innovadora com en la contractació pública internacional.
  • Comerç internacional: oportunitats i demandes de productes o serveis que busquen proveïdors.

Registra't!

Catalonia Open Challenges

Sant Aniol