caenes
Anar a la pàgina d'inici

Com et podem ajudar?

Sensibilització

Actes i jornades sobre les aplicacions en tecnologies avançades com el Marketplace de solucions 4.0.

Assessorament

Us acostem a assessors experts en tecnologies avançades mitjançant un cupó o el finançament propi.

Full de ruta de transformació 4.0

Gràcies a l’assessorament, s’obtindran els passos a seguir per a la implantació tecnològica.

Testatge de la tecnologia avançada

Permetem a l’empresa testar i provar les tecnologies digitals avançades abans d’invertir en elles.

Implementació de solucions 4.0

Mitjançant ajuts, es dona suport a la implementació d'accions incloses en el pla de transformació i s'ajuda en la integració de les tecnologies i solucions en l'àmbit de la Indústria 4.0.

Ajuts i cupons

Cupó implantació indústria 4.0

Integració i testage de tecnologies de la indústria 4.0, realització de proves pilot i accés a infraestructures tecnològiques, instal·lacions o arquitectures singulars.

Com em puc beneficiar del DIH4CAT?

Dins del marc del programa Digital Innovation Hub de Catalunya en el que hi participem com a membres impulsadors i coorganitzadors oferim els Cupons de Testatge del DIH4CAT*, els quals et permetran accelerar la transformació digital de la teva empresa fent estudis de viabilitat tecnològica, anàlisis de nous models de negoci disruptius, proves de concepte o desenvolupant nous prototips. Aquests cupons subvencionen els serveis d’assessorament expert per a provar i experimentar les tecnologies digitals avançades abans d'invertir en elles a través dels equipaments tecnològics del DIH4CAT. La convocatòria obrirà properament.

*Aquesta línia de cupons es duu a terme amb el finançament i la col·laboració del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya.​

Cupó DIH4CAT

Testatge i prova pilot de tecnologies digitals avançades abans d'invertir en elles amb l'equipament del Digital Innovation Hub de Catalunya. Aquests cupons et permetran accelerar la transformació digital de la teva empresa.