ISE Open Innovation Challenge

L’Integrated Systems Europe (ISE) és l’exposició líder mundial d’àudio/vídeo i sistemes d’integració. Va ser l’any 2021 el primer cop que l’ISE es va traslladar d’Amsterdam a Barcelona. En aquesta fira, les empreses mostren la tecnologia més innovadora i les solucions més avançades que han aplicat. També, però, els visitants poden participar en conferències, esdeveniments i experiències immersives.

Dins del marc del ISE, l’EEN realitza un Brokerage Event anomenat ISE Open Innovation Challenge. Aquest consisteix en una trobada empresarial on es programen reunions bilaterals de 20 minuts segons la disponibilitat, els interessos i els objectius de cada participant per trobar socis empresarials i tecnològics internacionals.

ISE Open Innovation Challenge 2022

En l’edició del ISE Open Challenge del 2022, es van realitzar reunions B2B amb 8 corporacions que buscaven noves tecnologies i solucions tecnològiques. Entre elles, vam comptar amb la participació de Mediapro, SONY, VIDNEO, Filmin, Cellnex i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Aquestes reunions es van fer en format híbrid, donant la possibilitat de realitzar reunions online i presencials.