MWC Open Innovation Challenge

La fira del Mobile World Congress / Four Years From Now a Barcelona, és un congrés de caràcter anual en torn al món de la comunicació mòbil. De fet, és considerat el més important del món en el seu sector, donant a conèixer les últimes innovacions i tecnologies punteres.

Dins d’aquest congrés organitzat per la GSMA, l’EEN realitza un Brokerage Event anomenat MWC Open Innovation Challenge 2022. Aquest consisteix en una trobada empresarial on es programen reunions bilaterals de 20 minuts segons la disponibilitat, els interessos i els objectius de cada participant per trobar socis empresarials i tecnològics internacionals.

Nova edició del MWC 2023!

Registra’t a la nova edició del Mobile World Congress 2023 que es celebrarà del 27 de Febrer al 1 de Març.

Ves revisant la web per veure les noves actualitzacions de l’esdeveniment!

MWC 2022 en l’era post-pandèmia

L'última edició del brokerage del Mobile World Congress va agafar format d'Open Innovation Challenge amb reptes de corporacions com Samsung, Organge, o Hyundai. Aquest any hi van assistir més de 1000 participants i es van realitzar 1943 reunions de les quals 63% van ser internacionals. Vam comptar amb la presència de 58 països d’arreu del món.

Mobile World Congress

Infografia

Més informació de l'última edició del MWC Open Innovation Challenge 2022.

MWC 2020: Brokerage Event al Tech Spirit Barcelona

Malgrat la cancel·lació dels esdeveniments MWC 2020 i 4YFN a causa del brot de Coronavirus, els responsables del Brokerage van decidir continuar amb l’organització de Brokerage Event al Tech Spirit Barcelona. Finalment, l’esdeveniment va tenir lloc els dies 25 i 26 de febrer a la Sala Daurada de la Casa Llotja de Mar, Barcelona. 

En aquesta edició, hi van assistir 386 participants que van tenir 1.085 reunions, 60% de les quals van ser internacionals. Vam comptar amb la presència de 38 països d'arreu del món.

Aquí podeu trobar el Final Report d'aquest esdeveniment. 

Brokerage Event MWC 2019

La fira del Mobile World Congress és una de les millor fires a les que pots assistir per conéixer les últimes innovacions i tecnologies punteres.

mwc

El Brokerage Event és una trobada empresarial on es programen reunions bilaterals de 20 minuts segons la disponibilitat, els interessos i els objectius de cada participant per trobar socis empresarials i tecnològics internacionals.

En aquesta edició, hi van assistir 442 participants que van tenir 1.507 reunions, 70,2% de les quals van ser internacionals. Vam comptar amb la presència de 48 països d'arreu del món.

Aquí podeu trobar el Final Report del BE MWC 2019.