Brokerage Event Smart City

Organitzat a Barcelona des del 2011, el Smart City Expo World Congress és el esdeveniment líder internacional de ciutats intel·ligents. El seu objectiu és empoderar les ciutats i col·lectivitzar la innovació urbana per tot el món. A través de la promoció d’innovació social i identificant les oportunitats de col·laboració, l’esdeveniment està dedicat a crear un futur millor per les ciutats i els ciutadans.

Dins d’aquest congrés organitzat per Fira de Barcelona, l’EEN realitza un Brokerage Event anomenat Smart City Brokerage Event. Aquest consisteix en una trobada empresarial on es programen reunions bilaterals de 20 minuts segons la disponibilitat, els interessos i els objectius de cada participant per trobar socis empresarials i tecnològics internacionals.

Connecteu-vos amb líders de la indústria i grups d'interès públics a la 9a edició del Brokerage Event Smart City Live. En aquesta edició les reunions seran presencials i/o virtuals. #SCLive202#SmartCityBrokerage

9à Edició del Brokerage Event del Smart City

L’esdeveniment Smart City 2022 es realitzarà del 15 al 17 de Novembre a Fira Barcelona Gran Via i seguint l’edició del 2021, es farà en format híbrid:  combinant reunions B2B / B2P presencials i online.

Reunions presencials: 15-17 de Novembre

Reunions Online: 22-24 de Novembre

En aquesta edició, es portaran a terme 3 challenges: els Open Innovation Challenges, els Green-Transition Challenges i els Cities’ Challenges.

WORKSHOPS DE COMPRA PÚBLICA INNOVADORA – OPEN INNOVATION CHALLENGES

Durant aquest Brokerage Event, també realitzem workshops de Compra Pública Innovadora o Open Innovation Challenges. Aquesta és una iniciativa administrativa per promoure la innovació, orientada a fomentar el desenvolupament de solucions innovadores a partir de la demanda, mitjançant la contractació pública.

Si sou una empresa innovadora que ofereix noves solucions al mercat i voleu participar en licitacions públiques obertes, sol·liciteu aquest servei. T’ajudarem a trobar les ofertes que t’ofereixen les millors oportunitats; t’assessorarem sobre la presentació de la teva proposta i t’ajudarem a buscar socis per dur-la a terme.

WORKSHOPS GREEN-TRANSITION CHALLENGES

Aquests workshops estan adreçats a donar a conèixer els principals reptes de les ciutats en la seva transició cap a una economia circular i una neutralitat climàtica. També tracten d’explicar el Pla d’Acció  per l’eco-innovació i el pla de treball per ser una ciutat circular. Finalment, els participants també podran conèixer les solucions innovadores internacionals que algunes companyies i centres tecnològics ja estan aplicant per tal d’adressar aquests reptes.

WORKSHOP CITIES’ CHALLENGES

Aquesta sessió tracta pretén donar veu als pròxims plans de compra pública de les diferents àrees que comprèn el Smart City. Així doncs, vindran els public officers a explicar els seus projectes i els participants tindran la oportunitat de fer reunions amb ells.

Smart City Brokerage Event 2019

El passat 19 i 20 de Novembre vam celebrar el 6è Brokerage Event de Smart City a l’Smart City Expo World Congress, Barcelona.  En aquest esdeveniment, pots trobar oportunitats de xarxes úniques en un esdeveniment líder mundial per Smart CityEn aquesta edició, hi van assistir 405 participants que van tenir 1.278 reunions, 79% de les quals van ser internacionals. Vam comptar amb la presència de 49 països d'arreu del món.

Aquí podeu trobar el Final Report del BE Smart City 2019.