Compra Pública d'Innovació

El servei de Compra Pública d’Innovació et permetrà presentar les noves solucions desenvolupades a la vostra empresa per optar a licitacions públiques obertes. Des de l’EEN et donarem suport per trobar les licitacions on pots tenir més oportunitats, t'assessorarem en la presentació de la proposta i et facilitarem la recerca de socis per dur-la a terme.

El servei de Compra Pública en Innovació va dirigit a empreses amb potencial de recerca i innovació interessades a trobar un comprador o col·laboradors per al desenvolupament de les seves solucions. Es basa en una recerca que aporti noves solucions per a problemes susceptibles de ser objecte de preocupació per part del sector públic.

Pots optar a participar en aquest servei al marc de les fires internacionals, on organitzem sessions de Compra Pública de Innovació. Aquest Novembre, dins del congrés del Smart City, coneixeràs les oportunitats de Compra Pública que pretenen donar peu a un nou futur per a les ciutats intel·ligents. En aquesta sessió, els public officers presentaran la seva oferta amb l’objectiu de trobar solucions als seus reptes.

Compra-publica.png

Sant Aniol