Transformació digital i tecnologies avançades

La transformació digital pot oferir grans oportunitats perquè la teva PIME millori l'eficiència dels processos de producció i la capacitat d'innovar productes i models de negoci. L'ús de tecnologies disruptives avançades, com blockchain i la intel·ligència artificial (AI), el núvol i la computació d'alt rendiment (HPC) poden impulsar de manera espectacular la seva competitivitat. 

serveis

client

Què t'oferim?

Si esteu interessats en ajuts en el procés de digitalització, podeu aplicar al Cupó d’Indústria 4.0:

cupons

 La convocatòria 2022 de Cupons ACCIÓ a la indústria 4.0 està tancada.

DIH4CAT

Dins del marc del programa Digital Innovation Hub de Catalunya en el que hi participem com a membres impulsadors i coorganitzadors oferim els Cupons de Testatge del DIH4CAT, els quals et permetran accelerar la transformació digital de la teva empresa fent estudis de viabilitat tecnològica, anàlisis de nous models de negoci disruptius, proves de concepte o desenvolupant nous prototips. Aquests cupons subvencionen els serveis d’assessorament expert per testar i experimentar les tecnologies digitals avançades abans d'invertir en elles a través dels equipaments tecnològics del DIH4CAT. La convocatòria obrirà properament.

DI4CAT.

Més informació sobre activitats, ajuts i serveis d’aquest programa enfocat al recolzament a la pime catalana per a la seva transformació envers la Indústria 4.0ProACCIÓ 4.0

B2B

Sant Aniol

Sant Aniol