European Digital Innovation Hubs

Els European Digital Innovation Hubs (EDIH) o els Centres Europeus d’Innovació Digital són finestres úniques que ajuden a les empreses i organitzacions del sector públic a respondre els reptes digitals i ser més competitius.

Els DIHs donen suport a les empreses a millorar els processos de negoci/producció, productes o serveis que utilitzen tecnologies digitals mitjançant:

  • Proporcionar accés a coneixements tècnics i testatge, així com la possibilitat de “testar abans d’invertir" o també conegut com "test before invest”
  • Proporcionar serveis d’innovació amb assessorament financer, formació i desenvolupament de les capacitats que són fundamentals per l’èxit de la transformació digital
  • Ajudar a les empreses a abordar els problemes mediambientals, en particular l’ús de les tecnologies digitals per la sostenibilitat i la circularitat.

Molts EDIH inclouen organitzacions que formen part de l’Enterprise Europe Network (EEN), una raó més per la qual s’ha de fomentar una forta connexió entre les xarxes. D’aquesta manera es podrà proporcionar un servei complert de suport a les pimes dins dels ecosistemes locals i regionals.

EDIHs a Catalunya

Dins de la regió catalana hi ha dos EDIHs

 

  • El Digital Impulse Hub
    Liderat per la Cambra de Terrassa i amb la participació de totes les Cambres de Comerç i Indústria de Catalunya, representades pel Consell de Cambres de Catalunya, La Fundació UPC-CITM, la UPC, la UOC, l'Ajuntament de Rubí, l'Ajuntament de Sant Cugat, Localret i l'Ajuntament de Terrassa  amb el Parc Audiovisual de Catalunya. Contacte

 


client

Sant Aniol