Accés a finançament

Servei d'assessorament financer per a startups

El servei d’assessorament financer t'orienta sobre els instruments de finançament que millor t’encaixin i et donem suport i acompanyament per sol·licitar-los.

Un expert analitzarà a fons les necessitats de la teva startup i t’explicarà com accedir a les diferents vies per obtenir finançament.

L’assessorament consta de tres fases:

  1. Anàlisi prèvia: Avaluació de la situació de la teva startup i de les necessitats.
  2. Reunió: Comentarem amb tu les diferents opcions de finançament. Comentarem amb tu les diferents opcions de finançament, ja sigui públic o privat en forma de capital o de deute, inversors privats, fons de capital risc, préstecs participatius...
  3. Acompanyament personalitzat: T’explicarem els passos necessaris per obtenir el finançament i, si ho vols, t’acompanyarem a les trobades i reunions amb els diferents finançadors.

 

acces-a-finançament

Finançament bancari per empreses

La Unió Europea dona suport a emprenedors i empreses amb una àmplia gamma de programes que proporcionen finançament a través d’entitats financeres locals. Cada any, la UE ajuda a més de 200.000 empreses.

Qui pot optar als fons de la UE?

Poden obtenir finançament start-ups, emprenedors i empreses de qualsevol mida o sector. Existeixen diversos tipus de finançament possible: préstecs, garanties, aportacions de capital, etc.

Com funciona?

El finançament de la UE es gestiona a través d'entitats financeres locals (bancs, societats de garantia o inversors de capital), que actuen com a organismes intermediaris i poden proporcionar finançament addicional a les empreses. Aquestes entitats determinen les condicions exactes de finançament (import, durada, tipus d'interès i taxes).

Consulta les entitats financeres locals que reben el finançament de la EU

T'interessa!

Article

Events

Article

Sant Aniol