Suport en sostenibilitat

La transició cap a la sostenibilitat ambiental, social i econòmica és la prioritat primordial de la Comissió Europea. S’ha establert que aquesta transició no pot ser de cap altra manera que basada en una economia forta i resilient, que tingui com a eix central les petites i mitjanes empreses (PIMEs). 

Per tal d’assolir aquest objectiu, des d’aquest any 2021 la xarxa EEN ofereix un nou servei a les empreses, el servei d’assessorament i suport individual de sostenibilitat. Aquest servei es basa en analitzar la situació en què es troba l’empresa segons els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODSs) aprovats per les Nacions Unides el 2015.

Com et podem ajudar?

Diagnosi a l'empresa per analitzar com està aplicant criteris de sostenibilitat en les seves activitats (des de la vessant econòmica, social i medi ambiental) i orientació amb oportunitats i propostes de millora per assolir-los. 

 

ODS_Objectius_Desenvolupament_Sostenible_Respon.cat_SDG_Icons_CAT_Poster_A4

El servei de sostenibilitat es basa en dues fases: 

  1. Diagnòstices farà una diagnosi per avaluar l'alineament en paràmetres de sostenibilitat. Les eines que s'utilitzaran estaran reconegudes per la Unió Europea. 
  2. Proposta del pla d'actuació: es donarà orientació a l’empresa amb oportunitats i propostes de millora per assolir-los (ajuts, tecnologies, certificacions...)

 

Cupons ACCIÓ per combatre el canvi climàtic

cupó proacció green

B2B

Sant Aniol

Oportunitats

Article

Sant Aniol

Articles

Article

Article

Sant Aniol