Suport en sostenibilitat

La transició cap a la sostenibilitat ambiental, social i econòmica és la prioritat primordial de la Comissió Europea. S’ha establert que aquesta transició no pot ser de cap altra manera que basada en una economia forta i resilient, que tingui com a eix central les petites i mitjanes empreses (PIMEs). 

Per tal d’assolir aquest objectiu, des d’aquest any 2021 la xarxa EEN ofereix un nou servei a les empreses, el servei d’assessorament i suport individual de sostenibilitat. Aquest servei es basa analitzar la situació en què es troba l’empresa segons els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODSs) aprovats per les Nacions Unides el 2015.

Com et podem ajudar?

El servei de sostenibilitat es basa en dues fases: 

  1. Diagnòstices farà una diagnosi per avaluar l'alineament en paràmetres de sostenibilitat. Les eines que s'utilitzaran estaran reconegudes per la Unió Europea. 
  2. Proposta del pla d'actuació: es donarà orientació a l’empresa amb oportunitats i propostes de millora per assolir-los (ajuts, tecnologies, certificacions...)

serveis-sostenibilitat

 

 

Mitjançant l'eina Improv3 del Overview of Corporate Sustainability Navigator framework, es fa un diagnosi a l'empresa per analitzar com està aplicant criteris de sostenibilitat en les seves activitats (des del vessant econòmica, social i mediambiental) i orientació amb oportunitats i propostes de millora per assolir-los. 

 

improve.png

 

Cupons ACCIÓ per combatre el canvi climàtic

cupó proacció green

Si pel teu projecte estàs interessat en productes utilitzats i/o matèries primeres, consulta la borsa de subproductes i matèries primeres.

 

Seminaris

B2B

Sant Aniol

Oportunitats

Article

Sant Aniol

Articles

Article

Article

Sant Aniol