Transformació empresarial i nous models de negoci

Servei de disrupció

El servei de disrupció es basa en estudiar un sector determinat per analitzar com els productes i serveis emergents estant utilitzant noves tecnologies i com a conseqüència generant nous models de negoci i deixant obsolets productes, agents o models de negoci actuals.

  • Genera nous reptes per la teva empresa per adaptar-te als canvis d’entorn, adoptant noves tecnologies, noves tendències d’usuari i nous models de negoci
  • Rep feedback individualitzat d’experts i accedeix a finançament local i internacional
  • Mira més enllà de la teva empresa i inclús del teu sector
  • Inspira’t amb el que estan fent els ecosistemes més innovadors del món

Que són els disruptours?  

Disruptours són un espai:

...per pensar per l'empresa catalana, perquè mirin al més enllà del seu sector
...de connexió i networking, donat que els disruptours posem en contacte l'empresa catalana amb ecosistemes d'innovació a nivell internacional
... d'aprenentatge i validació de les idees de negoci futur de l'empresa catalana 
...d'inspiració per impactar positivament a l'empresa catalana

La part central dels disruptours són sessions amb pimes, startups i agents de recerca internacionals on expliquen tendències de futur, tecnologies exponencials, noves combinacions d'aquestes tecnologies i nous models de negoci. Bàsicament aprofitem per posar els agents més disruptius del sector davant de l'empresa, per tal de crear un espai de debat bidireccional sobre el futur de certs sectors.

Pròxim disruptour: The Future of Manufacturing (del 24 d'octubre a l'11 de novembre de 2022)

 

Servei d’innovació estratègica

El Servei d'innovació estratègica és un servei d’assessorament d’ACCIÓ, finançat per la xarxa Enterprise Europe Network, que et permetrà consolidar un model propi d’innovació dins la teva empresa i convertir-la en un dels trets distintius de la teva competitivitat. En concert, amb aquest servei obtindràs:


Una reflexió estratègica sobre com s’està gestionant la innovació i com s’hauria de gestionar. Unes recomanacions consensuades amb l’equip directiu adreçades a adaptar el vostre model d’innovació al nou entorn, tenint en compte els reptes estratègics de l’empresa. Formació en un conjunt d’eines per accelerar la transformació del vostre model d’innovació. L’acompanyament per part d’ACCIÓ en l’execució de les actuacions consensuades.

 

cupó innovació

T’interessa?

Més informació del servei d'innovació estratègica

Serveis IPR

Article

Article

Article

Article

Sant Aniol