Cerca de socis

Per créixer necessitem cooperar amb altres agents que ens puguin aportar un tipus d'expertesa i de competències que complementin les nostres. El treball conjunt pot portar al desenvolupament de nous projectes, a l’adquisició de nous coneixements o simplement a una nova venda.

Potencieu les vostres capacitats i contacteu amb socis internacionals potencials a través de les eines que l'Enterprise Europe Network (EEN) posa al vostre abast. Què voleu impulsar?

  1. La internacionalització
    Capaciteu-vos en cooperació internacional i en els mercats internacionals on voleu treballar, participant als seminaris i tallers que organitzem durant tot l’any. Us assessorem i proporcionem eines per al vostre projecte d’internacionalització.
  2. La transferència tecnològica
    Valoritzeu i protegiu la vostra tecnologia. Us acompanyem en tot el procés de transferència i comercialització i us ajudem a definir el vostre model de gestió de la innovació.
  3. La recerca i desenvolupament
    Participeu a programes europeus d'R+D (Horizon 2020); estem al vostre costat des de l’estructuració de la proposta fins a la cerca de socis. A més, podeu assistir als diferents tallers i cursos sobre gestió de projectes europeus que s’organitzen periòdicament.

 

En qualsevol dels tres serveis, podeu cercar socis internacionals mitjançant la base de dades de la xarxa, que conté més de 10.000 oportunitats de col·laboració empresarial. També podeu conèixer socis potencials participant en esdeveniments de networking internacionals (Brokerage Events)  i missions empresarials.

Trobeu el vostre soci aquí.

Voleu rebre assessorament per part d’un dels nostres experts? Contacteu-nos!