Serveis de suport a la participació empresarial en R+D Internacional

Horitzó 2020 és l’instrument financer per a implementar la Unió per a la Innovació, una de les iniciatives clau de l’estratègia Europa 2020 que fomenta el creixement intel·ligent, sostenible i integrador. En funcionament entre 2014 i 2020 i amb un pressupost al voltant dels 70b€, Horitzó 2020 és el nou Programa Marc de la UE per a finançar projectes i iniciatives de recerca i innovació.

El node de la Xarxa EEN a Catalunya ofereix un servei dedicat a les petites i mitjanes empreses per a acompanyar-les en la participació i fer que treguin el màxim profit de l’Horitzó 2020. S’ofereix:

  • Informació sobre com participar a l’Horitzó 2020.
  • Formació en gestió de projectes europeus d’R+D.
  • Cerca de socis.
  • Assessorament personalitzat en l’estructuració de projectes.

Si voleu participar en programes europeus o voleu obtenir més informació sobre els serveis que us pot oferir la xarxa EEN, contacteu amb nosaltres.

 

Si sou beneficiaris de l'SME Instrument, us acompanyem

L’SME Instrument proporciona suport específic i finançament per a PIME altament innovadores i amb un gran potencial de creixement internacional. Els nostres gestors (key account managers) us assessoren per tal d’assegurar el desenvolupament correcte del projecte i assolir el finançament de la fase II del programa.

Aquest servei inclou la selecció d’un coach, que ajuda les empreses a assolir els seus objectius a través de diferents serveis de suport a la innovació.

 

Enllaços d'interès

 

Documents relacionats