Horizon Europe

L’Horizon Europe és el Programa Marc per a la recerca i la innovació de la Unió Europea pel període 2021-2027. Amb un pressupost previst de 95.5 bilions d’euros, el Programa té com a objectiu el finançament d’iniciatives i projectes de recerca i innovació (des de la fase conceptual fins a la introducció a mercat) per donar resposta a les prioritats polítiques de la UE. 

Amb aquest Programa, la Comissió preveu enfortir les bases científiques i tecnològiques de la UE i l’Espai Europeu de Recerca, impulsar la capacitat d’innovació, la competitivitat i els llocs de treball d’Europa, així com complir les prioritats dels ciutadans i mantenir el model socio-econòmic. 

Specific porgramme implementing Horizon Europe

 

Accés a les sessions gravades durant l'Horizon Europe Week a ACCIÓ.

Com pots participar?

participació-horizon

 

Com et podem ajudar?

T'assessorem de manera gratuïta i personalitzada perquè puguis participar a l’Horizon EUROPE i portar el teu projecte a Europa:

  • Orientació, formació i assessorament: Estigues al dia de totes les oportunitats  de finançament europeu per dur a terme la teva RDI i escalar internacionalment. A través de jornades informatives, píndoles, assessorament individualitzat i difusió d’oportunitats
  • Cerca de socis: Suport en la cerca de socis regionals, nacionals i internacionals a través de la xarxa Enterprise Europe Network, les Oficines Exteriors d’ACCIÓ i les activitats de partnering (brokerage events)
  • Revisió de propostes i Acord de Consorci: T’ajudem a revisar l’enfocament del teu projecte i posem al teu abast assessorament extern expert per la revisió de la proposta i els documents d’Acord de Consorci.
  • Posicionament europeu: ACCIÓ participa activament en xarxes europees, projectes i activitats per posicionar l’ecosistema català i facilitar la participació d’entitats catalanes en els programes europeus. També t’assessorem en com realitzar activitats de lobby directe i posicionar-te davant les institucions europees.
  • Servei d’Explotació de projectes: Donar suport a les entitats participants a projectes europeus perquè explotin els seus resultats.

 

Si ja tens una proposta per revisar omple el formulari!

CONTACTA'NS!

Properes Convocatòries Europees

Coneix les convocatòries Europees hi ha relacionades per cada Cluster

 

En aquest apartat trobaràs més informació relacionada amb Horizon Euope.

També t'interessa

Webinars

Sant Aniol

Sant Aniol

Sant Aniol