Serveis d'informació europea, cooperació empresarial i internacionalització

A l’Enterprise Europe Network hem desenvolupat un conjunt de serveis adaptats a les necessitats de la PIME catalana amb l'objectiu d'ajudar- les a internacionalitzar-se gràcies a una xarxa única que és present a més de 60 països i té més de 600 membres.

Els nostres serveis estan orientats principalment a donar resposta a les PIMES en qualsevol fase del seu desenvolupament empresarial:

  • Cerca de socis. 
  • Assessorament en internacionalització empresarial.
  • Seminaris sobre mercats exteriors i informació internacional individualitzada.
  • Organització de trobades empresarials i missions de prospecció comercial.

Europa t'escolta. Els teus suggeriments són importants per a nosaltres. A través de la xarxa les PIMES poden fer arribar la seva veu a les institucions comunitàries.

Per obtenir més informació sobre els serveis que us pot oferir la xarxa EEN contacteu amb nosaltres.

 

Enllaços d'interès

  • “Thanks to EEN I have found my suitable international partners, and increase my European and international sales” Marta Pujado

  • CellerGrau I Grau is a small family business located in Pla de Bages, specifically in Maians township, Since 1885 the Celler elaborates high-quality wines. Their philosophy is to produce wines with a traditional and highly personalized dedication, especially inthe first step of the elaboration. The company was looking to expand its international sales and visit the Valls Chamber of Commerce and General Counsel of Chamber of Commerce to get advice in internationalization.