Horizon Europe

L’Horizon Europe és el Programa Marc per a la recerca i la innovació de la Unió Europea pel període 2021-2027. Amb un pressupost previst de 95.5 bilions d’euros, el Programa té com a objectiu el finançament d’iniciatives i projectes de recerca i innovació (des de la fase conceptual fins a la introducció a mercatper donar resposta a les prioritats polítiques de la UE. 

Specific porgramme implementing Horizon Europe

 

Accés a les sessions gravades durant l'Horizon Europe Week a ACCIÓ.

Com pots participar?

participació-horizon

 

Com et podem ajudar?

T'assessorem de manera gratuïta i personalitzada perquè puguis participar a l’Horizon EUROPE i portar el teu projecte a Europa:

  • Orientació, formació i assessorament: Estigues al dia de totes les oportunitats  de finançament europeu per dur a terme la teva RDI i escalar internacionalment. A través de jornades informatives, píndoles, assessorament individualitzat i difusió d’oportunitats
  • Cerca de socis: Suport en la cerca de socis regionals, nacionals i internacionals a través de la xarxa Enterprise Europe Network, les Oficines Exteriors d’ACCIÓ i les activitats de partnering (brokerage events)
  • Revisió de propostes i Acord de Consorci: T’ajudem a revisar l’enfocament del teu projecte i posem al teu abast assessorament extern expert per la revisió de la proposta i els documents d’Acord de Consorci.
  • Posicionament europeu: ACCIÓ participa activament en xarxes europees, projectes i activitats per posicionar l’ecosistema català i facilitar la participació d’entitats catalanes en els programes europeus. També t’assessorem en com realitzar activitats de lobby directe i posicionar-te davant les institucions europees.
  • Servei d’Explotació de projectes: Donar suport a les entitats participants a projectes europeus perquè explotin els seus resultats.

 

Si ja tens una proposta per revisar omple el formulari!

CONTACTA'NS!

També t'interessa

Webinars

Sant Aniol

Sant Aniol

Sant Aniol