Horizon Europe

L’Horizon Europe és el Programa Marc per a la recerca i la innovació de la Unió Europea pel període 2021-2027. Amb un pressupost previst de 95.5 bilions d’euros, el Programa té com a objectiu el finançament d’iniciatives i projectes de recerca i innovació (des de la fase conceptual fins a la introducció a mercatper donar resposta a les prioritats polítiques de la UE. 

Specific porgramme implementing Horizon Europe

 

Accés a les sessions gravades durant l'Horizon Europe Week a ACCIÓ.

Nous programes de treball 2023-24 d'Horizon Europe

La Comissió Europea ja ha publicat els programes de treball d'Horizon Europe 2023-24 amb una dotació de13.500 milions d'euros per donar suport a l'innovació d'Europa.

No us perdeu els actes informatius o relacionats amb el nou programa de treball d’Horizon Europe 2023-24, a nivell Europeu, nacional i català!

Programes de treball 2023-24

Consulta els enllaços per registrar-te i optenir més informació dels actes (amb data confirmada):

InfoDays ACCIÓ

o   Horizon Europe Infoday Cluster 2: Democràcia, Governança i Transformacions socials i econòmiques (11 de gener)

o   Horizon Europe Infoday Cluster 2: Patrimoni cultural i indústries culturals i creatives (12 de gener)

o   Horizon Europe Infoday Catalunya Cluster 5: Energia (16 de gener)

o   Horizon Europe Infoday Catalunya Cluster 4: Digital i indústria (18 de gener)

o   Horizon Europe Infoday Catalunya Cluster 5 (Clima) i Cluster 6 (25 de gener)

Espanya - InfoDays CDTI

o   Infoday Nacional Clúster 6 y Clúster 5-Clima Convocatorias 2023 (21 de desembre)

o   Horizonte Europa Jornada Informativa Nacional y Taller Preparación de Propuestas Clúster 4 – Espacio: convocatorias 2023 (25 de gener)

Europa - InfoDays de la Comissió

o   Horizon Europe info day - Cluster 2 (17 de gener)

o   EU Missions info days (17 i 18 de gener)

o   Horizon Europe info day - Cluster 1 (19 de gener)

 

Com pots participar?

participació-horizon

 

Com et podem ajudar?

T'assessorem de manera gratuïta i personalitzada perquè puguis participar a l’Horizon EUROPE i portar el teu projecte a Europa:

  • Orientació, formació i assessorament: Estigues al dia de totes les oportunitats  de finançament europeu per dur a terme la teva RDI i escalar internacionalment. A través de jornades informatives, píndoles, assessorament individualitzat i difusió d’oportunitats
  • Cerca de socis: Suport en la cerca de socis regionals, nacionals i internacionals a través de la xarxa Enterprise Europe Network, les Oficines Exteriors d’ACCIÓ i les activitats de partnering (brokerage events)
  • Revisió de propostes i Acord de Consorci: T’ajudem a revisar l’enfocament del teu projecte i posem al teu abast assessorament extern expert per la revisió de la proposta i els documents d’Acord de Consorci.
  • Posicionament europeu: ACCIÓ participa activament en xarxes europees, projectes i activitats per posicionar l’ecosistema català i facilitar la participació d’entitats catalanes en els programes europeus. També t’assessorem en com realitzar activitats de lobby directe i posicionar-te davant les institucions europees.
  • Servei d’Explotació de projectes: Donar suport a les entitats participants a projectes europeus perquè explotin els seus resultats.

 

Si ja tens una proposta per revisar omple el formulari!

CONTACTA'NS!

També t'interessa

Webinars

Sant Aniol

Sant Aniol

Sant Aniol