caenes
Anar a la pàgina d'inici

Com et podem ajudar?

Diagnòstic previ

Avaluació de la situació de la Startup i de les seves necessitats.

Assessorament avançat

Sessió individualitzada per recomanar la opció de finançament més apte per l’entitat, podent ser: finançament públic o privat en forma de capital o de deute, inversors privats, fons de capital risc, préstecs participatius, entre d’altres.

Acompanyament individualitzat

Aquest servei està disponible per aquells casos que la Startup vulgui que les recolzem a les trobades i reunions amb els diferents finançadors.​

Finançament bancari per empreses

La Unió Europea dóna suport a emprenedors i empreses amb una àmplia gamma de programes que proporcionen finançament a través d'entitats financeres locals. Existeixen diversos tipus de finançament possibles: préstecs, garanties, aportacions de capital, etc. Cada any, la UE ajuda a més de 200.000 empreses.

Com funciona?

El finançament de la UE es gestiona a través d'entitats financeres locals (bancs, societats de garantia o inversors de capital), que actuen com a organismes intermediaris i poden proporcionar finançament addicional a les empreses. Aquestes entitats determinen les condicions exactes de finançament (import, durada, tipus d'interès i taxes).

Qui pot optar als fons de la UE?

  • Start-ups​
  • Emprenedors ​
  • Empreses de qualsevol mida o sector

2023 Enterprise Europe Network Catalunya