EIC Accelerator

L'EIC Accelerator recolza a les petites i mitjanes empreses (PIME) individuals, en particular a les startups i a les empreses derivades, perquè desenvolupin i ampliïn les innovacions que canvien les regles del joc.

L'EIC Accelerator ofereix un suport financer substancial amb:

  • subvenció de fins a 2,5 milions d'euros per als costos de desenvolupament de la innovació
  • inversions en capital directe de fins a 15 milions d'euros gestionades pel Fons EIC per a l'escalada i altres costos rellevants. Les empreses que treballen en tecnologies d'interès estratègic europeu poden sol·licitar inversions EIC de més de 15 milions d'euros.

A més, les empreses seleccionades per EIC reben assessorament, mentoring, accés a inversors i empreses, i moltes altres oportunitats com a part de la comunitat EIC.

L'EIC acull les sol·licituds innovadores de tots els estats membres de la UE i països associats al programa Horizon Europe, fa especial menció a les sol·licituds de startups i pimes amb dones CEO.

Com et podem ajudar?

Serveis que oferim:

  • Informació general sobre les convocatòries Europees i encaix del teu projecte pel programa EIC Accelerator,
  • Assessorament personalitzat: identificació de les millors oportunitats pel teu projecte i revisió de la proposta
  • Suport en la preparació del pitch

Workshop preparació proposta completa EIC Accelerator

La principal novetat de l'EIC Accelerator és el procés per presentar propostes. En aquest Workshop s'analitza tant el procés de presentar propostes, com el procés d'avaluació i les claus en el procés de negociació el capital en cas de sol·licitar finançament

A més el programa de treball de l'Accelerador de l'EIC a Horitzó Europa, també ofereix oportunitats per a pimes amb dones CEO.

Documents relacionats:

També t'interessa

Work Programme

EIC

InfoDays

EIC

EIC

Sant Aniol