caenes
Anar a la pàgina d'inici

Com et podem ajudar?

Sensibilització

Organització de webinars mensuals per tal de formar a les empreses en diferents àmbits.

Assessorament avançat

Sessions d’assessorament on es fa la diagnosi a l’empresa per part d’un consultor per tal d’analitzar com està aplicant els criteris de sostenibilitat.

Pla d'estratègia en sostenibilitat

A partir de l'assessorament i diagnosi de l'empresa, el consultor orienta l'empresa a definir un pla estratègic i de recomanacions per a la mitigació i l'adaptació al canvi climàtic.

Ajuts per la implementació del servei

A través del Cupó de Canvi Climàtic o els Ajuts Nucli R+D en canvi climàtic o els Cupons ACCIÓ Green, s’ofereixen eines de finançament perquè puguis implementar el pla d’acció sostenible.

Mitjançant l'eina Corporate Sustainability Navigator de l'IMP3ROVE, es realitza un diagnòstic a l'empresa per analitzar com està aplicant criteris de sostenibilitat en les seves activitats (des de les perspectives econòmica, social i ambiental) i es proporciona orientació amb oportunitats i propostes de millora per aconseguir-los.

Overview of the holistic assessment framework

Jornades de Sensibilització

Pròximes Jornades

Jornades Anteriors

Cupó pel Canvi Climàtic

Identifica oportunitats d'innovació tecnològica per reduir les emissions de gasos d'efecte hivernacle o per disminuir la vulnerabilitat de l'empresa respecte l'emergència climàtica. Inclou diagnosi ambiental, un informe personalitzat i una estratègia de sostenibilitat

2023 Enterprise Europe Network Catalunya