caenes
Anar a la pàgina d'inici

Com et podem ajudar?

Sensibilització

Actes i jornades sobre les aplicacions en tecnologies avançades com el Marketplace de solucions 4.0.

Assessorament

Us acostem a assessors experts en tecnologies avançades mitjançant un cupó o el finançament propi.

Full de ruta de transformació 4.0

Gràcies a l’assessorament, s’obtindran els passos a seguir per a la implantació tecnològica.

Testatge de la tecnologia avançada

Permetem a l’empresa testar i provar les tecnologies digitals avançades abans d’invertir en elles.

Implementació de solucions 4.0

Mitjançant ajuts, es dona suport a la implementació d'accions incloses en el pla de transformació i s'ajuda en la integració de les tecnologies i solucions en l'àmbit de la Indústria 4.0.

Ajuts i cupons

Cupó implantació indústria 4.0

Integració i testage de tecnologies de la indústria 4.0, realització de proves pilot i accés a infraestructures tecnològiques, instal·lacions o arquitectures singulars.

Com em puc beneficiar del DIH4CAT?

Dins del marc del programa Digital Innovation Hub de Catalunya en el que hi participem com a membres impulsadors i coorganitzadors oferim els Cupons de Testatge del DIH4CAT*, els quals et permetran accelerar la transformació digital de la teva empresa fent estudis de viabilitat tecnològica, anàlisis de nous models de negoci disruptius, proves de concepte o desenvolupant nous prototips. Aquests cupons subvencionen els serveis d’assessorament expert per a provar i experimentar les tecnologies digitals avançades abans d'invertir en elles a través dels equipaments tecnològics del DIH4CAT. La convocatòria obrirà properament.

*Aquesta línia de cupons es duu a terme amb el finançament i la col·laboració del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya.​

Cupó DIH4CAT

Testatge i prova pilot de tecnologies digitals avançades abans d'invertir en elles amb l'equipament del Digital Innovation Hub de Catalunya. Aquests cupons et permetran accelerar la transformació digital de la teva empresa.
2023 Enterprise Europe Network Catalunya